הפעילות בזירה דורשת מיומנות, ידע והבנת הסיכונים ואינה מתאימה לכל אדם. פעילות ממונפת כרוכה בסיכון ממשי של אבדן מלוא כספי ההשקעה בתוך זמן קצר. החברה המפעילה זירה זו פועלת כצד נגדי לעסקאות איתך ולכן היא המוכרת כשאתה קונה והיא הקונה כשאתה מוכר. אין באישור שנותנת רשות ניירות ערך לניהול הזירה אישור לטיב המסחר בזירה או במכשירים הפיננסיים הנסחרים בזירה, או אישור כי מדובר באפיק השקעה בטוח או מומלץ. המסחר באייטרייד באמצעות חוזי הפרשים (CFD). שיעור הלקוחות המפסידים כסף בזירה בהתאם לדוח השנתי האחרון שהגישה החברה לרשות הוא 83.3% מסך כלל הלקוחות הפעילים. ט.ל.ח.

אינדיקטורים כלכליים

אינדיקטורים כלכליים
מה הם אינדיקטורים כלכליים?אינדיקטור כלכלי הוא פרסום נתונים הנוגעים למצב השוק הפיננסי של מדינה. דוגמה לכך היא פרסום נתוני התמ"ג (תוצר מקומי גולמי) של מדינה או רמת האינפלציה הרבעונית או שנתית.רבים מהאינדיקטורים הכלכליים הם המפתח עבורך לגיבוש תיק ההשקעות שלך ולבחירת עסקאות עתידיות. נתונים כלכליים המתפרסמים מדי חודש עשויים להשפיע על מוצרי ההשקעה ועל כיוונם.לנוחיותך, חילקנו את האינדיקטורים הכלכליים בהתאם לאזור בו הם מתפרסמים:

אינדיקטורים כלכליים בארה"ב (US) – מדי חודש מתפרסמים נתונים רבים המצביעים על מצב השוק בארה"ב. נתוני הכלכלה הגדולה בעולם עשויים להשפיע באופן ניכר על התנודתיות בשוק הפיננסי לא רק של ארה"ב אלא גם בכל רחבי העולם.

אינדיקטורים כלכליים באירופה (EUR) –  למשקיעים במוצרי השקעה הנסחרים במדינות האיחוד האירופי כדאי לעקוב אחר דיווחים עדכניים המתפרסמים מדי חודש.

אינדיקטורים כלכליים באסיה – מדי חודש כדאי להתמקד בדוחות שיוצאים לאור בכלכלות המתפתחות של סין, יפן ומדינות האוקיינוס השקט.

whatsapp

דברו איתנו ב-WhatsApp